• Waarom zou u loten kopen ? Het antwoord is voor hem ......

  Hercules Soares

  In 1997 begon Hercules Soares als jeugdtrainer bij de v.v. HWD. Of hij de 50 jaar gaat halen zoals de nog altijd actieve Jan Bolle en Robert de Frankrijker is de vraag maar 25 jaar is een mooie uitdaging. Hercules is iemand die voor de buitenwereld door zijn bescheidenheid misschien niet zo bekend is, maar binnen de jeugd afdeling van HWD worden zijn kwaliteiten op de juiste waarde ingeschat.

  Alle jeugdspelers, waar hij leider van is en/of bij hem trainen weten dat hij iemand is, die zijn afspraken nakomt, snel lacht, kunt vertrouwen en plezier heeft in zijn hobby jeugdtrainer van HWD.

  Van groot belang is dat er voldoende en goede trainingsmaterialen zijn. Dus koop loten. Daarmee kan voor 1.000 euro trainingsmaterialen worden gekocht voor de jeugd Velen hebben gelachen toen zij begrepen wat de verdubbelaar bij de vriendenloterij betekende. En waren zo sportief om twee loten te kopen.

  Paul is al de helft van zijn 80 loten (doelgroep face bookers). kwijt.Hoe zou de stand zijn bij Fred (veteranen) Ab (gabbers) Herman (kroegtijgers) en het jeugdbestuur (kids)

  Prijzengeld (zie ook folders, flyers en loten)
  100 euro gegarandeerd voor iedere doelgroep (slechts 80 loten)
  Alle 400 loten hebben ook nog eens kans op een extra prijs van 100 euro en de hoofdprijs van 400 euro.